Dannelsesrejser.dk

Undervisere

Kursusleder: Anders Fogh Jensen

Anders Fogh Jensen, forfatter, dramatiker og selvstændig filosof. Holder foredrag, filosofiske samtaler, supervision og undervisning. Anders har speciale i det 20. århundredes franske filosofi og har bl.a. skrevet syv bøger om metaforer, Foucault, epidemier, Kierkegaard og projektsamfundet. Han deltager dagligt i den trykte presses debat om vores samtid. Senest har han skrevet teaterstykket De danser alene (Rialto 2017).
www.filosoffen.dk

Underviser: Dennis Meyhoff Brink

Dennis Meyhoff Brink underviser til dagligt i litteraturhistorie på Københavns Universitet. Han er desuden en populær foredragsholder og optræder ofte som ekspert i medierne. Han har skrevet artikler om Dante, Cervantes, Molière og mange andre. Til daglig forsker han i religionssatirens historie, som han er i færd med at skrive en bog om. Siden 2015 har han desuden været skribent på Weekendavisen.

Underviser: Morten Dyssel

Morten Dyssel forsker og underviser i tysk og europæisk litteratur- og identitetshistorie ved Københavns Universitet og er desuden en efterspurgt forelæser og underviser ved bl.a. Folkeuniversiteterne i Danmark. Han er formand for Det Danske Thomas Mann Selskab, som han var med til at stifte i 2012. For tiden arbejder han på en afhandling om Thomas Manns forfatterskab og på en bog om ’skæbne’ i europæisk litteratur fra antikken til i dag. Morten Dyssel har hidtil udgivet en række bøger og artikler om tysksprogede intellektuelle, forfattere og teologer fra især det 20. århundrede.