Dannelsesrejser.dk

Undervisere

Kursusleder: Anders Fogh Jensen

Anders Fogh Jensen, forfatter, dramatiker og selvstændig filosof. Holder foredrag, filosofiske samtaler, supervision og undervisning. Anders har speciale i det 20. århundredes franske filosofi og har bl.a. skrevet syv bøger om metaforer, Foucault, epidemier, Kierkegaard og projektsamfundet. Han deltager hyppigt i den trykte presses debat om vores samtid. Senest har han skrevet teaterstykket De danser alene (Rialto 2017).
www.filosoffen.dk

Anders vil på kurset være den, der sætter rammen og supplerer de to undervisere.

Underviser: Asger Johansen

Asger Johansen er mag.art i litteraturvidenskab fra Københavns Universitet på en afhandling om bibelen. Siden 2008 har han været tilknyttet reklamebureauet Advance som konceptudvikler for LEGO med særligt fokus på storytelling. Asger er partner og spiludvikler i Plotmaker Games og har siden sin magisterafhandling beskæftiget sig med Bibelen som litteratur og psykologi. 

Underviser: Ulrik Houlind Rasmussen

Ulrik Houlind Rasmussen er cand.mag. og Ph.D. i religionsfilosofi fra Københavns Universitet. Til daglig er han lektor i videnskabsteori, etik og metode på Professionshøjskolen Metropol og underviser i idéhistorie på Københavns Universitet. Han er i færd med at tage en uddannelses som psykoterapeut og har i en årrække beskæftiget sig med forholdet mellem psykologi og religion, herunder ikke mindst transpersonlig psykologi.