Dannelsesrejser.dk

Den tidligere citronplantage, Jardin de los Limones er nu ombygget til refugium og her holder vi kurset. Hver dag efter undervisningen spiser vi frokost og aftensmad sammen på Jardin de los Limones, der drives af de klassiske musikere, Henrik og Ingo.

Jardin de los limones ligger i den andalusiske dal Valle de Lecrín syd for Granada i ét af de smukkeste og mest frodige områder af det sydlige Spanien. Et møde med et autentisk og duftende Spanien venter lige uden for døren. Jardin de los limones består af to huse, der er usædvanlige i både arkitektur og indretning. Begge komfortable og med egen pool og med betagende udsigter. 

Stedet ligger smukt i læ af bjergkæden Sierra Nevada mellem Granada og Middelhavet tilbagetrukket fra turismens vante ruter, og her er grønt og frodigt året rundt. Det er en sanselig oplevelse at være her. Hver måned i året har sine dufte og sine farver startende med mandeltræerne i det tidligste forår.

Der findes fire overnatningsmuligheder. Standardprisen er for ophold på et af de to hoteller i samme landsby som undervisningen foregår, Los Naranjos eller Puerta del Valle. Det er henholdsvis 12 og 3 minutters gang fra undervisningsstedet, men man kan også bliver kørt.
Man kan også vælge at bo på selve undervisningsstedet, Jardin de los limones. Her findes en enkeltværelse og et dobbeltværelse, der deler bad. Eller man kan vælge et af de tre lækre enkeltværelser med eget bad på det andet refugium, El limón, der ligger i nabolandsbyen. Her vil man blive kørt frem og tilbage til undervisningsstedet. For at bo på refugierne betaler man et tillæg; man krydser af i tilmeldingsformularen.