Dannelsesrejser.dk

Den tidligere citronplantage, Jardin de los Limones er nu ombygget til refugium og her holder vi kurset. Hver dag efter undervisningen spiser vi frokost og aftensmad sammen på Jardin de los Limones, der drives af de klassiske musikere, Henrik og Ingo.

Jardin de los limones ligger i den andalusiske dal Valle de Lecrín syd for Granada i ét af de smukkeste og mest frodige områder af det sydlige Spanien. Et møde med et autentisk og duftende Spanien venter lige uden for døren. Jardin de los limones består af to huse, der er usædvanlige i både arkitektur og indretning. Begge komfortable og med egen pool og med betagende udsigter. 

Stedet ligger smukt i læ af bjergkæden Sierra Nevada mellem Granada og Middelhavet tilbagetrukket fra turismens vante ruter, og her er grønt og frodigt året rundt. Det er en sanselig oplevelse at være her. Hver måned i året har sine dufte og sine farver startende med mandeltræerne i det tidligste forår.

På refugiet kan man vælge at overnatte enten i huset "Jardín de los limones" (citronhave), der udgør refugiets hovedbygning, eller i villaen El limón, der ligger i nabolandsbyen. Eller på hotellet Los Naranjos (Appelsintræerne) eller Puerta del Valle, som ligger ca. 10-12 minutters gang derfra.