Dannelsesrejser.dk

Det får du

 

- Flyrejse t/r fra Kastrup til Izmir

- Transport tur/retur fra lufthavn til hotel 

- 1 uges ophold på hotel Karanfil i byen Güzelcamli. Alle værelser har eget toilet/bad og altan og gratis Wi-Fi

- Kaffe, the og frugt i pauserne i undervisningen

- Mulighed for samvær med andre på dannelsesrejse eller mulighed for at trække dig tilbage og være alene

- En hviledag undervejs (onsdag), der kan benyttes efter eget forgodtbefindende. Vi arrangerer forskellige ture, som kan tilkøbes for få penge

- Fem dages gennemgang af den moderne litteratur, præsenteret af litteraterne Morten Dyssel og Carsten Henriksen. Der undervises søndag til tirsdag og igen torsdag til fredag. På undervisningsdagene er der fire timers siesta mellem formiddags- og eftermiddags undervisningen. Onsdag er fridag til tur eller eftertanke. Undervisningen foregår på hotellet i et stort undervisningslokale med god mulighed for at trække sig til sit værelse i pauserne

- Halvpension: Morgenmad og aftensmad hver dag i syv dage. 

 

Vigtigst af alt: 

Du vender hjem som et mere dannet menneske. Det betyder, at verden kommer til at være et sted, der hænger bedre sammen, end den gjorde før. 

 

 

Til forskel fra de fleste andre kurser lover vi ikke, at du vender hjem med bestemte redskaber eller teknikker, som et mere kampklart og robust menneske, vi lover alene, at du vender hjem som et mere dannet og dermed udfoldet menneske med bedre navigationsevner i denne verden, hvad enten du er kommet som privat eller professionel, der ønsker at vide, hvad du står på.

 

 

 

 

"Mit bedste udbytte fra kurset er, ud over at være fyldt op af ny viden og godt humør, at jeg nu kan læse bøger og få endnu mere ud af dem. På mit arbejde til dagligt er jeg allerede en lidt bedre version af mig selv, og jeg er sikker på, at det er fordi jeg er blevet en lille smule mere dannet." - Kursusdeltager, kvinde.