Dannelsesrejser.dk

Undervisere

Underviser: Anders Fogh Jensen

Anders Fogh Jensen (f.1973) er forfatter, dramatiker og selvstændig filosof. Han holder foredrag, filosofiske samtaler, supervision, filosofisk konfirmation og dannelsesrejser. Anders har speciale i det 20. århundredes franske filosofi og har bl.a. skrevet ni bøger om hhv. metaforer, Foucault, epidemier, Kierkegaard, projektsamfundet, pseudoarbejde, og senest en bog om narrative samtaler. Han deltager hyppigt i den trykte presses debat om vores samtid, og har derudover skrevet teaterstykket De danser alene (Rialto 2017).
www.filosoffen.dk

 

 

 

"Anders Fogh Jensen fik helt fra starten af første undervisningspas skabt en stemning af ro, rummelighed og imødekommenhed. Den gennemsyrede det hele, og dem, jeg har haft kontakt med, siden vi kom hjem, har også understreget netop det. Hold endelig fast i det – du gør det på en virkelig god måde. Vi var i gode hænder."- Kursusdeltager Tanja. Underviser: Mikkel Thorup

Mikkel Thorup (f. 1973) er Phd i Idéhistorie fra Aarhus Universitet og i dag professor samme sted. Hans speciale er den politiske og økonomiske tænkning historie, og han er forfatter til en lang række bøger indenfor det samme, bla. om staten, terrorisme, fjendskab, kapitalisme, konspirationsteorier og meget andet. Han har senest udgivet bøgerne Fællesøkonomi (Informations forlag 2022), Kampen om identitetspolitik (Klim 2022) og Humaniora (Aarhus Universitetsforlag 2022), og han er fast anmelder på Information og klummeskribent bag 'Idéhistorien bag' på netmediet Vid&sans.