Dannelsesrejser.dk

Det får De

- 1 uges ophold på det smukke Engelsholm Slot, hvor Engelsholm Højskole har til huse.

- Kaffe, te og frugt eller kage i pauserne.

- Mulighed for samvær med andre på dannelsesrejse eller mulighed for at trække Dem tilbage og være alene.

- 24 timers undervisning i filosofiens tag om og inspiration til livsglæde og livsmod. 

- Helpension og overnatning på Engelsholm Slot. Standarden er ikke som på et firstjernet hotel, men følger en helt almindelig højskolestandard. Den hyggelige højskolestemning og den uvurderlige beliggenhed er det, der blev prioriteret i valget af lokation for kurset. 

- Mulighed for deltagelse i højskolens øvrige fællesarrangementer i ugens løb.

    

   Vigtigst af alt: 

   De vender hjem som et mere dannet menneske. Det betyder, at verden kommer til at være et sted, der hænger bedre sammen, end den gjorde før. 

   Til forskel fra de fleste andre kurser lover vi ikke, at De vender hjem med bestemte redskaber eller teknikker, som et mere kampklart og robust menneske. Vi lover alene, at De vender hjem som et mere dannet og dermed udfoldet menneske med bedre navigationsevner i denne verden, hvad enten De er kommet som privat eller professionel, der ønsker at vide, hvad De står på.


    Det siger tidligere Dannelsesrejsedeltagere om rejsekonceptet: "Der har været en perfekt balance mellem faglighed og frihed i denne uge. Undervisningsniveauet var perfekt for mig. Dejligt at få åbnet og nuanceret min verden - både fagligt og personligt." -Helle Valdan, psykolog