Dannelsesrejser.dk

Undervisere

Undervisere

Underviser: Anders Fogh Jensen

Anders Fogh Jensen (f.1973) er forfatter, dramatiker og selvstændig filosof. Han holder foredrag, filosofiske samtaler, supervision, filosofisk konfirmation og dannelsesrejser. Anders har speciale i det 20. århundredes franske filosofi og har bl.a. skrevet ni bøger om hhv. metaforer, Foucault, epidemier, Kierkegaard, projektsamfundet, pseudoarbejde, og senest en bog om narrative samtaler. Han deltager hyppigt i den trykte presses debat om vores samtid, og har derudover skrevet teaterstykket De danser alene (Rialto 2017).
www.filosoffen.dk

"Anders Fogh Jensen fik helt fra starten af første undervisningspas skabt en stemning af ro, rummelighed og imødekommenhed. Den gennemsyrede det hele, og dem, jeg har haft kontakt med, siden vi kom hjem, har også understreget netop det. Hold endelig fast i det – du gør det på en virkelig god måde. Vi var i gode hænder."- Kursusdeltager Tanja. 

Underviser: Morten Dyssel

Morten Dyssel forsker og underviser i tysk og europæisk litteratur- og identitetshistorie ved Københavns Universitet og er desuden en efterspurgt forelæser og underviser ved bl.a. Folkeuniversiteterne i Danmark. Han er formand for Det Danske Thomas Mann Selskab, som han var med til at stifte i 2012. For tiden arbejder han på en afhandling om Thomas Manns forfatterskab og på en bog om ’skæbne’ i europæisk litteratur fra antikken til i dag. Morten Dyssel har hidtil udgivet en række bøger og artikler om tysksprogede intellektuelle, forfattere og teologer fra især det 20. århundrede.