Dannelsesrejser.dk

Køb- og afbestillingsbetingelser

Efter tilmelding vil De blive kontaktet af Alfa Travel (Rejsegarantifonden reg.nr. 2354) til hvem De skal betale et depositum på kr.6.000 inden for 8 dage. Ca. 70 dage før afrejse sender Alfa Travel en opkrævning på det resterende beløb.

Depositum er bindende. De kan afmelde indtil 70 dage før afrejse, hvorefter De modtager faktura for det resterende beløb og hæfter for det resterende beløb.

Rejseforsikringer kan dække Deres skyldige beløb, såfremt uheldet er ude eller de bliver syg. De kan bl.a. tegne en rejseforsikring her.

I øvrigt kan det oplyses at:

·       Der forefindes elevatorer på hotellerne

·       Rejsen gennemføres ved 15 tilmeldte 60 dage før afrejse.

·       Det er op til den rejsende at have gyldigt pas og overholde de sundhedsmæssige formaliteter i Grækenland. Oplysninger kan findes her på Udenrigsministeriets side for Den Danske Ambassade i Grækenland.

Har De spørgsmål til rejsen, vil de flyve fra en anden lufthavn, forlænge deres ophold eller har De spørgsmål til selve kurset, er De velkommen til at sende en mail til [email protected] eller ringe til os på telefon 42470000.

Se i øvrigt FAQ

Rejseregler:

Vi følger Udenrigsministeriets retningslinjer. Udenrigsministeriet vurderer de forskellige regioner ud fra følgende koder:

  • RØD: Alle rejser til røde lande frarådes.
  • ORANGE: Unødvendige rejser til orange lande frarådes. Dog ikke hvis du er vaccineret
          mod COVID-19, og den orange status skyldes corona-situationen i landet.
  • GUL: Rejser man i de gule lande, skal man være ekstra forsigtig og holde sig ajour med udviklingen.
  • GRØN: Rejser man til grønne lande, skal man være opmærksom på samme måde, som man ville være det i Danmark.

Da vi lander i Athen og skal køre til Peloponnes er to regioner involverede, nemlig Attika og Peloponnes. Hvis en af regionerne bliver markeret røde, så får du pengene igen. Hvis en eller flere af regionerne bliver markeret grønne, orange eller gule, men ingen af dem er markeret røde, så rejser vi.
Vi opfordrer til, at du tegner en rejseforsikring, der kan dække dig, hvis du skulle få brug for det inden eller under opholdet. I forhold til den orange status er du selv ansvarlig for at blive vaccineret.

Dannelsesrejser anvender Alfa Travel (Rejsegarantifonden reg.nr. 2354) som teknisk rejsearrangør. Det vil sige, at Alfa Travel garanterer økonomisk og indkræver penge for rejsen.

Bemærk vedr. indrejsekrav grundet Corona

Det er den rejsendes ansvar til enhver tid at opfylde de til rejsen nødvendige indrejsekrav, og herunder at være i besiddelse af de af destinationslandet påkrævede dokumenter. Alfa Travel gør opmærksom på, at der på nuværende tidspunkt gælder særlige COVID-19 relaterede indrejsekrav, som den rejsende skal opfylde for at kunne indrejse og opholde sig i rejselandet. Den rejsende er oplyst herom og erklærer sig indforstået med, at rejsebureauet ikke kan gøres ansvarlig, hvis der inden afrejse eller under rejsens ophold på destinationen indføres ændringer i COVID-19 relaterede indrejsekrav. Den rejsende har således ikke ret til at hæve købet eller afbestille gebyrfrit i den anledning. Ønsker den rejsende i sådanne situationer ikke at gennemføre rejsen, vil det være de almindelige afbestillingsvilkår, der er gældende.

Ændrer transport-, brændstofpriserne eller valutakurser sig væsentligt kan Dannelsesrejser tillægge den endelige pris et mindre gebyr, indtil det endelige beløb er indbetalt.

Teknisk rejsearrangør er Alfa Travels (Rejsegarantifonden nr.2354).