Dannelsesrejser.dk

Priser og bestilling

Denne rejser udsolgt - se og tilmeld dig andrher.

 

 

Flytider: 

 

Danmark til Grækenland 

 

 

 

KASTRUP - ATHEN

09.45 Afrejse fra København med SAS  

14.00 Ankomst til Athen lufthavn

 

Grækenland til Danmark

 

 

ATHEN - KASTRUP 

14.50 Afrejse fra Athen med SAS

17.10 Ankomst til Københavns Lufthavn 

 

 

   

*Rejseregler: 
Da vi lander i Athen og skal køre til Peloponnes er to regioner involverede, nemlig Attika og Peloponnes. Hvis en af regionerne bliver markeret røde, så får De pengene igen.
Hvis en eller flere af regionerne bliver markeret grønne, orange eller gule, men ingen af dem er markeret røde, så rejser vi. Vi opfordrer til, at De tegner en rejseforsikring, der kan dække Dem, hvis De skulle få brug for det inden eller under opholdet. I forhold til den orange status er De selv ansvarlig for at blive vaccineret.
 Vi følger Udenrigsministeriets retningslinjer. Udenrigsministeriet vurderer de forskellige regioner ud fra følgende koder:
RØD: Alle rejser til røde lande frarådes.
ORANGE: Unødvendige rejser til orange lande frarådes. Dog ikke hvis De er vaccineret mod COVID-19, og den orange status skyldes corona-situationen i landet.
GUL: Rejser man i de gule lande, skal man være ekstra forsigtig og holde sig ajour med udviklingen.
GRØN: Rejser man til grønne lande, skal man være opmærksom på samme måde, som man ville være det i Danmark.
 

Dannelsesrejser anvender Alfa Travel (Rejsegarantifonden reg.nr. 2354) som teknisk rejsearrangør. Det vil sige, at Alfa Travel garanterer økonomisk og indkræver penge for rejsen.

Bemærk vedr. indrejsekrav grundet Corona

Det er den rejsendes ansvar til enhver tid at opfylde de til rejsen nødvendige indrejsekrav, og herunder at være i besiddelse af de af destinationslandet påkrævede dokumenter. Alfa Travel gør opmærksom på, at der på nuværende tidspunkt gælder særlige COVID-19 relaterede indrejsekrav, som den rejsende skal opfylde for at kunne indrejse og opholde sig i rejselandet. Den rejsende er oplyst herom og erklærer sig indforstået med, at rejsebureauet ikke kan gøres ansvarlig, hvis der inden afrejse eller under rejsens ophold på destinationen indføres ændringer i COVID-19 relaterede indrejsekrav. Den rejsende har således ikke ret til at hæve købet eller afbestille gebyrfrit i den anledning. Ønsker den rejsende i sådanne situationer ikke at gennemføre rejsen, vil det være de almindelige afbestillingsvilkår, der er gældende.

 

 

Ændrer transport-, brændstofpriserne eller valutakurser sig væsentligt kan Dannelsesrejser tillægge den endelige pris et mindre gebyr indtil det endelige beløb er indbetalt.